Zonnescherm schoonmaken

Er zijn van die gebruiksvoorwerpen in en om uw huis waar u veel profijt van heeft maar die qua schoonmaak nog wel eens vergeten worden. Hij zal bijna altijd buiten uw huis hangen en is daarom onderhevig aan natuurlijke elementen zoals de wind, regen, sneeuw, mos en algen. Dit zal er in de loop van de tijd voor zorgen dat er een natuurlijke aanslag op uw zonnescherm ontstaat.  En met deze natuurlijke aanslag bent u niet blij.

Overigens zijn er ook menselijke elementen zoals uitlaatgassen die aanslag veroorzaken op uw scherm. Al deze vormen van aanslag  kunt u succesvol laten schoonmaken door onze reinigingsservice. Wij kunnen dit namelijk schoonmaken zonder dat deze wordt beschadigd.

Na de reiniging van het zonnescherm zal deze er weer als nieuw uitzien! Voor meer informatie, vragen of het opstellen van een offerte bent u op deze website op de goede locatie.

Wat zijn de prijzen voor het schoonmaken van uw zonnescherm?

Om uw zonwering te beschermen tegen weersinvloeden, vuil en verkleuring door UV-stralen is het belangrijk deze regelmatig te reinigen. Zeker in de winterperiode wanneer uw zonwering zoals scherm, parasol of markies is opgerold of ingeklapt, wordt deze aangetast door schimmels en algen. Om de kwaliteit, de kleur en de levensduur van uw zonwering te beschermen, moet deze elk seizoen met de juiste producten worden gereinigd en behandeld.

Tot slot brengen wij u als service graag onder de aandacht hoe u zelf uw zonnescherm kunt schoonmaken. De betere professionele schoonmaakmerken hebben in hun assortiment een shampoo die u ook voor tenten en grondzeilen kunt gebruiken.

Het reinigen werkt heel eenvoudig. Spuit het doek eerst nat en laat het even uitlekken. Daarna brengt u bij voorkeur met een plantenspuit de shampoo aan. Borstel de shampoo vervolgens goed in en laat deze een half uur inwerken. Daarna spoelt u de zonwering met voldoende water af.

Wilt u meer informatie over ons schoonmaakbedrijf of heeft u misschien interesse in één of meerdere van onze diensten, kunt u een vrijblijvend offerte formulier invullen en u ontvangt zo spoedig mogelijk bericht van ons. Wellicht tot ziens als nieuwe klant.

Onze erkenning bij Bouwplaza: