Vloer reinigen

Of u nu een houten vloer, natuurstenen vloer of linoleum heeft, Schoonmaakbedrijf de Schoonmaak-Concurrent  kan dit altijd voor u reinigen. Ook koffie vlekken of kauwgom is voor onze schoonmaak machines geen probleem wij reinigen diep in de ondergrond zodat alle vuil deeltjes naar boven komen, bij een harde ondergrond zoals linoleum of hout ontvetten wij deze eerst en reinigen we hierna.

Het onderhoud van harde vloeren bestaat meestal uit dagelijks stofwissen en periodiek strippen en conserveren. Om echter een voortdurend mooie vloer te hebben die voorzien is van een harde beschermlaag is het noodzakelijk de vloer regelmatig te onderhouden en te herstellen. Bovendien kan het periodiek onderhoud snel en makkelijk door uzelf worden uitgevoerd en het stelt het strippen en opnieuw conserveren een behoorlijke tijd uit.

De schoonmakers van de Schoonmaak-Concurrent hebben de afgelopen jaren behoorlijk wat ervaring opgedaan met het reinigen van verschillende soorten vloeren. Dus het maakt ons niet uit wat voor een vloer u heeft. Als hij vies is zorgen wij dat hij schoon wordt.

Wilt u ook uw vloer laten reinigen voor de laagste prijs

Bij het reinigen en polijsten  van natuursteen, marmer of graniet zullen wij ook meteen de vloeren impregneren tegen vuil en vlekken zodat uw vloer in de toekomst beschermt is tegen het daadwerkelijk indringen van vlekken en vuiligheid.

U kunt uiteraard verder over onze website surfen maar u kunt ook een offerte aanvragen voor het laten schoonmaken van uw vloer. Omschrijf op het offerte formulier zo volledig mogelijk de maten alsmede het materiaal van de vloer. U heeft dan binnen maximaal twee werkdagen zicht op de voor u geldende kosten specificatie.

 

Onze erkenning bij Bouwplaza: