Verwijderen graffiti

De gevel van uw huis of bedrijf is door onverlaten bespoten met graffiti. Hoe gaat u dat verwijderen? Als hedendaags schoonmaakbedrijf worden wij hier vaker mee geconfronteerd. Ervaring leert overigens dat als je deze “kunstuitlatingen”  niet snel verwijderd anderen zich ook aangetrokken zullen voelen er nog iets “bij te spuiten”.

Zandstralen
Zandstralen is een methode die wordt gebruikt om zwarte aanslag, graffiti, geschilderde gevel en gele stenen te reinigen. Als uw pand gezand straalt is heeft het zijn oorspronkelijk steen kleur weer terug. Bij zandstralen wordt de toplaag van de steen verwijderd door middel van water en zand.

Wij maken bij het zandstralen gebruik van het zogenaamde “softstralen”. Dit is een milieu vriendelijke methode waarbij geen gebruik gemaakt wordt van chemische middelen. Zandstralen is geen noodzakelijk onderdeel van de renovatie, u kunt zelf kiezen of u dit wilt laten uitvoeren of niet. Het is ook mogelijk om uw pand alleen te laten zandstralen, zonder een volledige renovatie.

Graffiti
Muurschilderingen zijn al eeuwenoud, in Frankrijk werden sommige grot tekeningen al betiteld als graffiti. Tegenwoordig is het niet meer weg te denken in onze huidige maatschappij. Scholen, gebouwen en monumenten en dergelijke zijn al veel besmeurd met kunstzinnige teksten en tekeningen. Wij hebben de oplossing voor deze spuit-terreur. Er bestaan zogenaamde anti-graffiti-coating systemen. Deze brengen een beschermende laag aan op de ondergrond en zorgen er voor dat deze ongewenste tekeningen of teksten eenvoudig te verwijderen is zonder de ondergrond te beschadigen. De eerstvolgende keer als we bij u deze afbeeldingen komen verwijderen is het voor ons een kleine moeite om deze muur van een dergelijke beschermende laag te voorzien. Uiteraard hoeft u niet te wachten totdat het gebeurt. U kunt uiteraard ook preventief te werk gaan. Laat uw muren behandelen en mocht u slachtoffer worden van graffity dan is het ook makkelijk weer verwijderd.

U bent bij de Schoonmaak-Concurrent.nl voor het verwijderen van graffityop het juiste adres.

Verwijderen graffiti kosten opvragen

Als ook uw huis is besmeurd met ongewenste graffiti, vraag dan bij ons een offerte om inzicht te krijgen in de kosten, voor het verwijderen hiervan. Vermeldt u op het prijzen formulier uitgebreid de afmetingen waar het om gaat en de ondergrond waar het op gespoten is. Op deze manier kunnen wij goed inschatten hoe lang wij bezig zijn en wat voor schoonmaakmateriaal wij mee moeten nemen.

 

Onze erkenning bij Bouwplaza: