Uurloon schoonmaakster

Uiteraard bent u benieuwd naar de kosten voor schoonmaakwerk als u overweegt om dit uit te besteden. Het uurloon van een schoonmaakster is afhankelijk van de leeftijd en de ervaring van een schoonmaker. Ook is het uurloon van een schoonmaker vaak afhankelijk van de regio. Voor een offerte op maat bent u dan ook op het juiste adres beland. Het voordeel van onze schoonmaakdiensten is dat u naast een aantrekkelijke prijs ook bent verzekerd van goede voorwaarden.

Extra informatie over de berekening van onze kostprijs en over de bijzondere voorwaarden die wij hanteren vindt u op deze pagina. Het uurloon van een schoonmaakster ligt bij ons aan de lage kant ten opzichte van onze concurrenten. Naast deze kostprijs streven wij ook naar een goede kwaliteit. Dit heeft ertoe geleid dat wij trots kunnen zijn op onze dienstverlening omdat de kwaliteit en de prijs in goede verhouding zijn.

Wat is bij ons het uurloon van een schoonmaakster

De kosten zijn, zoals u wellicht begrijpt, afhankelijk van het aantal uren dat u ons inhuurt om uw pand grondig te reinigen. Wij vinden het ook belangrijk dat als onze schoonmakers overdag in uw bedrijf aanwezig zijn dat zij beschikken over contactuele eigenschappen.Een schoonmaker heeft namelijk verschillende contacten, zowel met de leidinggevende, door wie de opdrachten worden verstrekt, maar ook met opdrachtgevers, gebruikers van het pand en natuurlijk de collega’s.

Dus alhoewel onze schoonmakers zelfstandig werken vinden wij het bij de Schoonmaak-Concurrent van belang dat zij beschikken over contactuele eigenschappen. U kunt dus bij ons rekenen op schoonmakers die netjes en hard werken en beschikken over veel ervaring.

Wilt u meer informatie over ons schoonmaakbedrijf of misschien meer interesse hebben in onze diensten, kunt u een vrijblijvend offerte formulier invullen en u ontvangt zo spoedig mogelijk bericht van ons. Wij hopen u snel als nieuwe klant te mogen begroeten.

 

Onze erkenning bij Bouwplaza: