Schoonmaker

Schoonmakers werken in de schoonmaak- en glazenwassers branche. Ons schoonmaakbedrijf richt zich op het schoonmaken van interieur en sanitair in voornamelijk bedrijfspanden.

Bij de Schoonmaak-Concurrent werken onze medewerkers voornamelijk op verschillende locaties, daarvoor is het werk afwisselend te noemen. De meeste bedrijfspanden worden schoongemaakt door één van onze vakkrachten maar afhankelijk van de aard van de opdracht kunnen dat er meerdere zijn.  Enkele voorbeelden hiervan zijn; schoonmaken na een bedrijfsfeest, verhuizing of in een ernstiger geval schoonmaken na brandschade.

Kosten Schoonmaak

De kosten zijn, zoals u wellicht begrijpt, afhankelijk van het aantal uren dat u ons inhuurt om uw pand grondig te reinigen. Wij vinden het ook belangrijk dat als onze medewerkers overdag in uw bedrijf aanwezig zijn dat zij beschikken over contactuele eigenschappen.Een medewerker van ons schoonmaakbedrijf  heeft namelijk verschillende contacten, zowel met de leidinggevende, door wie de opdrachten worden verstrekt, maar ook met opdrachtgevers, gebruikers van het pand en natuurlijk de collega’s.

Dus alhoewel onze collega’s zelfstandig werken vinden wij het bij de Schoonmaak-Concurrent van belang dat zij beschikken over contactuele eigenschappen. U kunt dus bij ons rekenen op medewerkers die netjes en hard werken en beschikken over veel ervaring.

Tot slot willen wij opmerken dat schoonmaken vaak ondergewaardeerd wordt, maar werken in een schone nette omgeving doet wonderen voor de arbeidsethos. Surft u nog verder over onze site voor meer informatie of vraag anders via het online offerte formulier een kosten specificatie aan. Binnen uiterlijk twee werkdagen na ontvangst heeft u zicht op de kosten.

Wellicht snel tot ziens als klant!

Onze erkenning bij Bouwplaza: