Schoonmaakbedrijf

Ons erkend en gecertificeerd schoonmaakbedrijf de Schoonmaak-Concurrent is gebundeld door drie verschillende krachten. Ervaring, specialiteit en vakkundigheid. Wij houden ons bezig met de nieuwste ontwikkelingen op de markt, waardoor wij nog beter worden dan we al waren in, namelijk schoonmaken. Wij zijn in het bezit van een K.A.M certificaat en onze schoonmakers zijn in het bezit van alle benodigde diploma’s.

Wat doet een schoonmaakbedrijf?

Schoonmaken, horen wij u denken, maar het is een organisatie die diensten aanbiedt op het gebied van schoonmaak voor particulieren en bedrijven. Tijdens het periodiek schoonmaken wordt het gehele interieur grondig gereinigd. U kunt hierbij denken aan

Schoonmaken sanitair. Af stoffen van meubels en bureaus.
In en uitruimen van de vaat(wasser). Stofzuigen van de vloeren.
Dweilen van vloeren. Wassen van beglazing.

Wanneer heeft u een schoonmaakbedrijf nodig? Een schoonmaker kan voor iedere organisatie groot of klein interessant zijn. Net zoals bij andere vakgebieden, zoals bijvoorbeeld accountancy en ICT beheer, is ook schoonmaken een vakgebied wat niet iedereen onder de knie heeft. Wij zeggen altijd; schoenmaker hou je bij je leest en zo is dat ook met schoonmaken. Het is een vak apart.

Hoe vind ik het juiste schoonmaakbedrijf? Wij kunnen en durven nu te zeggen …. u heeft het juiste bedrijf al gevonden. Wij zijn nu 12 jaar bezig met schoonmaakwerk en hebben vele tevreden klanten. Omdat werken bij de Schoonmaak-Concurrent leuk is (wij hebben en scheppen goede arbeidsomstandigheden) heeft u ten alle tijden gemotiveerde schoonmakers in huis.Vraag nu gratis uw offerte aan en ontdek onze scherpe prijzen!

Onze erkenning bij Bouwplaza: