Referenties van ons schoonmaakbedrijf

Schoonmaken kantoorpand

Wij hebben een prachtig kantoorpand in IJmuiden die elk weekend keurig word schoongemaakt door de schoonmakers van de schoonmaak-concurrent. Hiervoor onze dank
Groetjes de programmeurs van facties.

Schoonmaken brand schade huis

Ons huis had last van roetschade dit kwam doordat er een vet pan in de brand was gevlogen. Ons gehele huis zat onder een zwarte roes van roet. Wij hebben dit schoon laten maken door de schoonmaak concurrent die 3 dagen bezig is geweest in deze rotzooi wat een zwarte troep is dat zeg dat roet. Jongens echt super bedankt ons huis is weer hellemaal fris.
Fam. De Ruig Zwaanshoek

Ramen lappen

Wij hebben een nieuwe glazenwasser die bij ons thuis de ramen zeer goed schoonmaakt dit doet hij doormiddel van een krant en een spons heel apart vonden wij maar de ramen glimmen als een gek. Toppie hoor glazenwasser.

Tapijt reinigen

Na velen vlekken op ons tapijt hebben wij de beslissing genomen om deze is goed te laten reinigen zo kwamen wij bij de schoonmaak-concurrent terecht. Even het offerte formulier ingevuld en dezelfde dag nog werd er contact met ons opgenomen. Uiteindelijk hebben ze de klus netjes geklaard.
Groeten van Franky moes

Gevelreiniging Amsterdam

Wij wisten niet dat een gevel zo smerig kon zijn. Na een behandeling van de schoonmaker waren de stenen weer als nieuw ook werden ze meteen geïmpregneerd tegen vuil en water.
Schoonmaak concurrent bedankt voor het stralende werk . Sebastiaan

Schoonmaakbedrijf

Wij wouden even melden dat de schoonmakers van de schoonmaak-concurrent keurig netjes werken
Groeten uit Lisse.

Heeft u een mening of zou u graag een referentie achter willen laten? Mail ons uw verhaal en wij plaatsen binnen 24 uur (na goedkeuring) op onze site.

Onze erkenning bij Bouwplaza: