Kantoren Schoonmaak

‘s Ochtends binnen komen op kantoor in een perfect schoon pand? Dat kan met de Schoonmaak-Concurrent.
Ons Schoonmaakpersoneel maakt op superieure wijze uw bedrijfspand schoon en netjes, zodat u elke dag met een heerlijk gevoel aan het werk kunt beginnen.

Als u ons vraagt langs te komen voor een oriënterend gesprek voor kantoren schoonmaak dan bespreken wij met u de mogelijkheden en uw wensen. U ontvangt van ons een vrijblijvende offerte met daarin de specificaties voor de schoonmaakwerkzaamheden, volledig aangepast aan uw wensen.

Wij werken met een contract, onze accountmanager zal na het kennismakingsgesprek de exacte werkzaamheden noteren. Dit wordt uiteraard doorgesproken met de schoonmaker(s) die in uw kantoorpand  gaat (n) schoonmaken. Het is voor ons van het grootste belang dat uw bedrijfscontinuïteit gewaarborgd wordt. Bij ziekte zorgen wij uiteraard voor vervangend personeel. U hoeft zich alleen nog maar bezig te houden met uw core business en het schoonmaken ligt bij ons in vertrouwde handen.

Wilt u meer informatie over kantoren Schoonmaak?

Wanneer heeft u een schoonmaakbedrijf nodig? Een schoonmaker kan voor iedere organisatie groot of klein interessant zijn. Net zoals bij andere vakgebieden, zoals bijvoorbeeld accountancy en ICT beheer, is ook schoonmaken een vakgebied wat niet iedereen onder de knie heeft. Wij zeggen altijd; schoenmaker hou je bij je leest en zo is dat ook met schoonmaken. Het is een vak apart.

Hoe vind ik het juiste schoonmaakbedrijf? Wij kunnen en durven nu te zeggen …. u heeft het juiste schoonmaakbedrijf al gevonden. Wij zijn nu 12 jaar bezig met schoonmaakwerk en hebben vele tevreden klanten. Omdat werken bij de Schoonmaak-Concurrent leuk is (wij hebben en scheppen goede arbeidsomstandigheden) heeft u ten alle tijden gemotiveerde schoonmakers in huis.

Ervaar het zelf en vraag vrijblijvend een offerte aan, wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Onze erkenning bij Bouwplaza: