K.A.M.-Certificaat

Als u een kwalitatief hoogwaardig bedrijf zoekt maak dan een keuze voor een bedrijf dat in het bezit is van een K.A.M-Certificaat. Dit is een certificaat dat staat voor Kwaliteit, Arbo en Milieu. Dit is één van de certificaten die wij hebben. Deze is aangevuld met het NEN-ISO-9001-2008 certificaat en wij voldoen aan de OSB- en VCA normen. Hele ingewikkelde termen maar ons bedrijf moet aan de strenge eisen voldoen die door de Overheid worden gesteld.
Deze certificaten krijg je als bedrijf niet zomaar en daar zijn wij erg blij om. Want op deze manier kunnen we u een stukje meer vertrouwen meegeven en niet onbelangrijk wij zijn dus een gecertificeerd bedrijf.

Hier gaat vertrouwen van uit en dat willen wij ook. Schoonmaakpersoneel werkt bijna altijd in de directe privé omgeving van klanten. Daarom vinden wij het belangrijk dat zij vertrouwen en rust uitstralen. Gelukkig is het personeelsverloop binnen ons bedrijf laag. Daardoor krijgen we allemaal het gevoel dat we één grote familie zijn die een gezamenlijk doel heeft: klanten tevreden houden door professioneel schoon te maken.

Wij zijn een erkend schoonmaakbedrijf

Bij ons schoonmaakbedrijf draait alles om de kwaliteit, vakkundigheid en service die wij de klant bieden. Dit is van hoog niveau, waardoor wij enkel tevreden klanten tot onze klantenkring kunnen rekenen.
Bent u ook nieuwsgierig hoe klantvriendelijk, servicegericht en vakkundig wij zijn? Vraag een vrijblijvende offerte aan en wij nemen binnen maximaal twee werkdagen contact met u op. Wellicht snel tot ziens als nieuwe klant.

Onze erkenning bij Bouwplaza: