Interieurverzorgster

Belangrijkste verantwoordelijkheden en taken van een interieurverzorgster:
Schoonmaken van publieke ruimten en toiletten, meubilair  etcetera, volgens het schema dat bij aanvang van de opdracht is opgesteld of naar eigen inzicht.

Schoonmaken en eventueel desinfecteren van sanitair
Stoffen en stofzuigen van woning, kantoor, dweilen
Zo nodig afvoeren van afval, vervanging nieuwe vuilniszakken plaatsen. Netjes en op juiste wijze behandelen van producten en hulpmiddelen als stofzuiger, dweil en overige attributen. Verrichten van overige, met het bovenstaande verband houdende, werkzaamheden op eigen initiatief of in opdracht van u als opdrachtgever.

Een betaalbare interieurverzorgster

De kosten zijn, zoals u wellicht begrijpt, afhankelijk van het aantal uren dat u ons inhuurt om uw interieur te reinigen. Wij vinden het ook belangrijk dat als onze interieurverzorgers overdag aanwezig zijn dat zij beschikken over goede contactuele eigenschappen.Een schoonmaakster heeft namelijk verschillende contacten, zowel met de leidinggevende, door wie de opdrachten worden verstrekt, maar ook met u als opdrachtgever.

Dus alhoewel onze interieurverzorgers zelfstandig werken vinden wij het bij de Schoonmaak-Concurrent van belang dat zij beschikken over goede contactuele eigenschappen. U kunt dus bij ons rekenen op interieurverzorgster die netjes en hard werken en beschikken over veel ervaring.Een interieurverzorger is vaak onbetaalbaar. Bij ons schoonmaakbedrijf is dit zeker niet het geval!

Bent u geïnteresseerd in een prijsopgave geworden. Omschrijft u uw opdracht zo nauwkeurig mogelijk op het offerte formulier en binnen maximaal twee werkdagen heeft u zicht op de kosten.

Wellicht snel tot ziens als klant bij de Schoonmaak-Concurrent.

Onze erkenning bij Bouwplaza: