Huishoudelijke hulp

Hulp in de huishouding is in de ware zin van het woord hulp bij het huishouden. Daarbij kunt u denken aan licht en/of zwaarder huishoudelijk werk, zoals boodschappen doen, schoonmaak, maaltijden bereiden en ondersteuning bij de regie van het huishouden.

De hulpen die werkzaam zijn bij de Schoonmaak-Concurrent draaien nergens hun handen voor om en hebben in de loop der jaren bij verschillende opdrachtgevers gewerkt. Ervaring genoeg.

Betrouwbare hulp voor in het huishouden

Betrouwbaar personeel is bij ons een must. Er wordt natuurlijk voornamelijk gewerkt in de privé omgeving van onze klanten en daarom stellen wij hoge eisen aan ons personeel. Ook de communicatie met u als klant vinden wij enorm belangrijk. U kunt van ons verwachten dat u een contactpersoon krijgt toegewezen die uw gewenste hulp in kaart brengt en daar de passende huishoudelijke hulp voor u bij zoekt.

Ingeval van huishoudelijk hulp in verband met een beperking kunnen wij u assisteren bij de aanvraag.Vaak is dit afhankelijk van de afspraken die er zijn tussen de gemeenten en de leveranciers van huishoudelijke hulp. Dit kan per gemeente verschillen. Bij ons staat de zorg voor onze klanten nog altijd hoog in het vaandel. Surft u verder over onze website om meer informatie in te winnen over ons bedrijf de Schoonmaak-Concurrent. Als u al overtuigd bent, vult u ons offerte formulier in en binnen maximaal twee werkdagen heeft u zicht op de kosten.

 

 

Onze erkenning bij Bouwplaza: