Huishoudelijk werk

Er zijn zo van die werkzaamheden die klussen in huis waar je als een berg tegen op kunt zien maar die nu éénmaal wel gedaan moeten worden. Huishoudelijk werk is voor veel mensen een doorn in het oog. Elke week moet u opnieuw het vuilnis buiten zetten, de kleren wassen en dan ook nog eens alle ruimtes regelmatig schoonmaken. En wees nou eens eerlijk, wanneer heeft u voor het laatst een grote schoonmaak uitgevoerd? Gelukkig kunt u dit werk ook uitbesteden aan onze huishoudelijke hulp.

Tegenwoordig hoeft u dit niet eens veel te kosten. Als u bij ons een offerte opvraagt zult u versteld staan van de gunstige tarieven en voorwaarden waartegen wij uw schoonmaakwerk in kunnen overnemen. Voor ons is bezig zijn in andermans huishouden namelijk onze passie en wij zijn dan ook altijd op zoek naar nieuwe methodes om uw huis zo schoon mogelijk te houden tegen lage kosten. Meer informatie over onze schoonmaak diensten vindt u op de website.

Bij ons kunt u tegen lage tarieven huishoudelijk werk laten uitvoeren

Betrouwbaar personeel is bij ons een must. Er wordt natuurlijk voornamelijk gewerkt in de privé omgeving van onze klanten en daarom stellen wij hoge eisen aan ons personeel. Ook de communicatie met u als klant vinden wij enorm belangrijk. U kunt van ons verwachten dat u een contactpersoon krijgt toegewezen die uw gewenste hulp in kaart brengt en daar de passende huishoudelijke hulp voor u bij zoekt.

Ingeval van huishoudelijk hulp in verband met een beperking kunnen wij u assisteren bij de aanvraag.Vaak is dit afhankelijk van de afspraken die er zijn tussen de gemeenten en de leveranciers van huishoudelijke hulp. Dit kan per gemeente verschillen. Bij ons staat de zorg voor onze klanten nog altijd hoog in het vaandel.

Wilt u meer informatie over ons schoonmaakbedrijf of misschien meer interesse hebben in onze diensten, kunt u een vrijblijvend offerte formulier invullen en u ontvangt zo spoedig mogelijk bericht van ons. Graag tot ziens als nieuwe klant!

 

Onze erkenning bij Bouwplaza: