Hotel Schoonmaak

Klanten van hotels zoeken vaak een accommodatie die bij hun reden van verblijf past. Denk maar aan het verschil tussen een zakelijke overnachting of een verblijf in een hotel in verband met vakantie. De grootste ergernis bij hotel bezoekers ligt bij het wel of niet schoon zijn van de kamer. Want naast luxe en comfort, willen klanten dat de hotel kamer (en dan vooral het toilet, douche en ligbad) schoon is! En terecht er wordt vaak veel geld uitgegeven aan een overnachting dus het moet wel pico bello in orde zijn.

De eerste indruk die u wilt achterlaten bij uw hotelgasten is toch dat uw hotel er verzorgd, netjes en hygiënisch uitziet. Wij van de Schoonmaak-Concurrent begrijpen als geen ander wat u verwacht van schoonmaakpersoneel. Naast het feit dat ons personeel erg secuur het werk moeten uitvoeren, is het ook van groot belang dat het personeel representatief en netjes op de werkvloer verschijnt.

Daarbij vinden wij het van belang dat onze mensen een goede service bieden en als zij aangesproken worden door de opdrachtgever of door hotel bezoekers dat zij op een verstaanbare en keurige manier kunnen communiceren. Gelukkig hebben wij fantastisch personeel en zelfs een interieurverzorgster in dienst die dit begrijpen en ervaring hebben in het schoonmaken van hotels.

Hotel Schoonmaak informatie?

Wilt u meer over ons weten of wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Kan dat via het offerte formulier, wij nemen dan uiterlijk binnen twee werkdagen contact met u op. Ons doel is het verblijf van uw hotelgasten zo plezierig als mogelijk te laten verlopen door onze schoonmaak kunsten!

Door een schoonmaakbedrijf in te huren is uw bedrijfscontinuïteit voor wat betreft het schoonmaken geregeld. Want bij ziekte zorgen wij uiteraard voor vervangend Hotel schoonmaak personeel. Wel een geruststellende gedachte voor u.

Onze erkenning bij Bouwplaza: