Gevelreiniging

Wij verzorgen ook de reiniging van uw gevel met de speciale schoonmaker hiervoor. Ons motto is een goed onderhouden huis oogt mooier. Maar een goed onderhouden huis voorzien van schone gevels en daken, oogt niet alleen mooier maar u voorkomt hiermee ook problemen door vervuiling en vocht.

U kunt dan denken aan problemen als lekkage en dergelijke. En daar zit natuurlijk niemand op te wachten. Vaak ontstaan vochtplekken in huis op het moment dat bijvoorbeeld dakgoten vol zitten met bladeren waardoor het water niet langs de “normale” weg (via de regenpijp) kan verdwijnen.

Het reinigen van gevels is één van de specialismen van de Schoonmaak-Concurrent.  Weer, vuil en graffiti laten hun sporen na op uw gevel. Nadat wij u gevel gereinigd hebben is deze weer als nieuw. Onze schoonmakers werken met milieuvriendelijke middelen. Daarbij houden we rekening met het materiaal waaruit uw gevel is opgetrokken, de ene gevel kan kwetsbaarder zijn dan de andere.

Het is voor de reiniging van wezenlijk belang of uw gevel met baksteen, kalkzandsteen, betonsteen of natuursteen is gebouwd. Ook alternatieve materialen zoals aluminium, zink, aluminium of koper vragen om een aangepaste reiniging. Wij maken voor deze specifieke opdracht gebruik van speciaal reiniging apparatuur.

Er zijn verschillende soorten gevelreiniging methodes die wij gebruiken, dit is afhankelijk van het soort bevuiling dat op uw gevel zit. en zoals eerder gezegd het materiaal waaruit uw gevel is opgetrokken. Bij lichte bevuiling maken wij gebruik van stoom reinigen, bij een matige vervuiling wordt er gebruik gemaakt van chemisch reinigen en bij zware vervuiling aan de gevel werken wij met stralen.

De prijzen van gevelreiniging vallen wel mee!

Zo zorgen wij ervoor dat uw gevel er altijd prima uitziet. De gevel is de eerste indruk die anderen van uw huis/bedrijf krijgen. Het spreekwoord; je krijgt nooit een tweede kans om een eerste indruk te maken, lijkt ons in dit kader wel goed om te gebruiken.  Wilt u weten wat wij rekenen voor gevel reiniging? Vraag dan vrijblijvend een schoonmaakwerk offerte aan en wij nemen binnen maximaal twee werkdagen contact met u op.

Wellicht snel tot ziens bij de Schoonmaak-Concurrent als nieuwe klant.

Onze erkenning bij Bouwplaza: